Character

Gebruik de magie van een mascotte.

Een (bedrijfs)character ofwel mascotte is een eyecatcher, multifunctioneel en geeft je bedrijf een vrolijk, positief en herkenbaar gezicht. Als er iets kinderen aanspreekt, is het wel een blij, aandoenlijk of gek figuurtje. Het is dan ook dé manier om je (kinder)klanten langdurig aan je te binden. Gebruik de magie van een eigen mascotte en integreer deze in je huisstijl. Laat het “gezicht van je bedrijf” terugkomen op bijvoorbeeld je briefpapier, website, promotieposter, horecadisposables, Kidzbox, placemat, merchandise en bewegwijzering.

Een professionele character heeft karakter!

Een mascotte is niet zomaar een tekening van een figuurtje. De kracht van een goed character is het verhaal áchter het character. De storytelling, die je mascotte karakter geeft, zorgt voor de beleving en maakt de verbinding tussen jouw bedrijf en de klant. Het bedenken, uitwerken en op de juiste wijze visualiseren van dit unieke karakter is wat Vriens Imagineering onderscheidt in de markt.

Een character laten maken?

Een mascotte is een waardevolle en duurzame investering. Met onze ervaring en expertise zijn wij dé partij voor het ontwerpen van een unieke mascotte. Heb je vragen? Neem contact met ons op! We maken graag een afspraak en komen vrijblijvend langs voor een informatief gesprek.

Deel dit product

Slogan